Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб: 12:00–18:00

0
Мій кошик

«Нововю поштою» по Україні — от 50 грн.

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Страна производитель Украина
Состояние Новое

Прес для соку Вілен (15 літрів, харчова нержавіюча сталь)

В наявності
Артикул: v15
2 790 грн
3 285 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Опис

Прес для соку на 15 л від українського виробника. Завдяки ручному пресу не витрачаючи зусиль, ви швидко зможете отримувати велику кількість смачного, а найголовніше натурального соку власного виробництва. Прес неймовірно легкий у використанні, стійкий до корозії та оксиління тому, що виконаний з міцної нержавіючої сталі. З зовнішнього боку преса знаходиться металевий кожух, який запобігає розбризкуванню рідини. Якщо ви бажаєте приготувати сік з твердих овочів або фруктів, попередньо їх необхідно подрібнити.

 

Характеристики

  • Прес Вілен 15л
  • Гвинтового типу
  • Внутрішній діаметр кошика 27см
  • Висота кошика 31см
  • Висота по верхній рамі 54см
  • Розмір опорного майданчика 44х38см
  • Вага 21.5кг
  • Габарити упаковки 40х45х56см

Підготовка та принцип роботи:

Перед першим застосуванням преса необхідно ретельно промити всі деталі гарячим (не більше 60 ° С) 2-х процентним содовим розчином, обполоснути теплою водою, витерти насухо.Встановити прес на столі (або тумбі, лавці) з таким розрахунком, щоб зливний отвір тарілки виходив за межі краю столу. Закріпити прес болтами або саморізами до стільниці через отвори. Під зливний отвір тарілки встановити ємність для збирання соку.Закласти в кошик преса сировину, попередньо уклавши її в мішок із тканини. Фрукти та овочі перед закладанням у кошик преса необхідно подрібнити за допомогою корморізок.Загортати гвинт до моменту появи соку, продовжувати повільно обертати гвинт, збільшуючи тиск до появи опору обертанню. Для найкращого виходу соку процес можна повторити кілька разів. Перед повторним віджиманням спресовану сировину в мішку перевернути.Після закінчення роботи частини виробу необхідно ретельно промити, без використання миючих засобів та витерти насухо.

Вгору