Автоклав Харківського виробництва розрахований на 12 літрових банок та 20 півлітрових банок.
Притискний механізм гвинтовий!
Призначений для приготування м'ясних, рибних, овочевих та фруктових консервів у домашніх умовах. Принцип використання автоклава досить простий, що дозволить кожному в домашніх умовах швидко і легко, не докладаючи величезних зусиль, щоб приготувати вашу улюблену консервацію. зможете побалувати себе смачною тушонкою, а також іншими стравами!
Приготування їжі автоклавним методом дозволяє готувати страви в рази швидше, зі збереженням всіх поживних властивостей продукту. Приготування їжі на пару під високим тиском ― це найбільш дієтичний спосіб приготування продуктів. власному соку. Приготування при високому тиску дозволяє відновлювати пошкоджені тканини продуктів, упакованих у вакуумі або раніше заморожених.
Технічні характеристики:
- робочий тиск 4-5 атмосфер;
- робоча температура. 120-125 градусів;
- товщина внутрішніх стінок 2 мм.;
- товщина горловини 8 мм;
- діаметр горловини 160 мм;
- діаметр корпусу 350 мм;
- висота (разом з гвинтом) 700 мм.,
- вага 17 кг.
- Орієнтовний час стерилізації:
- Яловичина 60 хв
- Курка 40 хв
- Риба 25 хв
- Овочі 15 хв
- Гарантія 12 місяців.
Комплектація:
- Книга рецептів-1шт
- градусник;
- манометр;
- ніпель;
- спускний клапан;
- Інструкція.
Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка).